CSM Slatina pierde din penalty la Focşani. Oprescu: „Jucători de la care aveam pretenţii, au avut o evoluţie lamentabilă”

HomeSport

CSM Slatina pierde din penalty la Focşani. Oprescu: „Jucători de la care aveam pretenţii, au avut o evoluţie lamentabilă”

  CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare cu CSM Focşani, echipă aflată în subsolul clasamentului, dintr-un pe

CSM Slatina obţine un punct din deplasarea de la Metaloglobus Bucureşti. Oprescu, supărat pe golul primit, însă mulţumit de unitatea arătată în actul secund
Mijlocaşul central Alexandru Cincă a semnat cu CSM Slatina
CSM Slatina, duel cu CSC Dumbrăviţa în penultimul meci de pe teren propriu din acest an
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare cu CSM Focşani, echipă aflată în subsolul clasamentului, dintr-un penalty încasat pentru un henţ comis în minutul 42. Slătinenii veneau după o serie de evoluţii în care au arătat un fotbal spectaculos, însă meciul de la Focşani a fost unul slab, cu puţine realizări şi de o parte şi de cealaltă.

 

Deşi, au început meciul cu o ocazie mare încă de primul minut, slătinenii au făcut un joc slab în deplasarea de la CSM Focşani, în faţa unui adversar modest. Un gol din penalty, după un henţ comis de Matei, avea să decidă soarta unei partide slabe, cu puţin ocazii, presărată de trageri de timp şi întreruperi ale jocului. Enache a transformat, în minutul 42, penalty-ul obţinut de CSM Focşani, care se află pe locul 20 în clasament, în timp ce CSM Slatina a coborât pe locul 4, după acest rezultat.

Toma Călin ar fi putut aduce egalarea în minutul 53, când a executat o lovitură liberă de la 18 metri, zonă centrală, însă goalkeeper-ul gazdelor a avut o intervenţie salvatoare. Şi Dorin Toma a avut o ocazie importantă în prelungirile partidei, însă execuţia sa, din situaţie bună, a fost slabă.

Oprescu: „Nu progresăm la capitolul mentalitate”

Cu un parcurs bun, catalogată drept revelaţia Ligii a II-a, CSM Slatina rămâne în prima parte a clasamentului, în ciuda rezultatului de la Focşani. Antrenorul divizionarei secunde slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat extrem de supărat pe evoluţia echipei.

Un meci foarte slab. Am pierdut multe dueluri, nu am avut luciditate pe faza de construcţie, iar execuţiile au fost de-a dreptul penibile.

Concluzia este că am jucat foarte slab, jucători de la care aveam pretenţii au avut o evoluţie lamentabilă.

Nu progresăm la capitolul mentalitate, ne mulţumim cu puţin. Dacă li se pare că au relizat ceva, nu am realizat nimic. Astăzi, nu a fost nicio diferenţă între noi şi o echipă care este la retrogradare, şi aici nu mă refer neapărat la CSM Focşani”, a declarat Oprescu, imediat după joc.

Etapa viitoare, CSM Slatina va primi vizita celor de la FC Bihor Oradea, într-o partidă programată sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 11.00.

CSM Slatina: P. Toroc , I. Mitran, Gherghe, Bărăitaru, C. Toma, Sil. Matei, Trașcu (min.77 Dorin Toma),  C-tin. Radu (min. 60 Leaţă), Doman (cpt.) (min. 60 Trică), Golofca (min. 60 Mihaiu) Kayondo (min. 83 Tîră).

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: