Diana Lixăndroiu rămâne la CSM Slatina pentru a contribui la promovare. Lista handbalistelor care vor continua la Divizia A

HomeSport

Diana Lixăndroiu rămâne la CSM Slatina pentru a contribui la promovare. Lista handbalistelor care vor continua la Divizia A

  Oficialii echipei CSM Slatina au anunţat săptămâna trecută plecările, după retrogradarea în Divizia A, iar în urmă cu câteva zile au făcut p

CSM Slatina ia pulsul Ligii Florilor. Jocuri de pregătire cu SCM Craiova
CSM Slatina, victorie la scor în deplasarea de la Progresul Spartac
CSM Slatina pierde şi ultimul meci din acest an. Menţinerea, obiectiv din ce în ce mai greu de atins în acest sezon
Distribuie acest articol

Loading

 

Oficialii echipei CSM Slatina au anunţat săptămâna trecută plecările, după retrogradarea în Divizia A, iar în urmă cu câteva zile au făcut public şi numele jucătoarelor care vor pune umărul la revenirea echipei pe prima scenă a handbalului. Diana Lixăndroiu, handbalistă care la doar 17 ani a bifat prima prezenţă la echipa naţională de senioare, participând chiar la Campionatul European, se va afla în lotul de la nivelul Diviziei A.

CSM Slatina va continua povestea următorului sezon, în Divizia A, alături de un nucleu deja format din jucătoare precum: Elena Nagy, Hermina Olaru, Andreea Bogdanovici, Diana Lixăndroiu, Mara Matea, Sonia Vasiliu, Florentina Dragomir, Elena Fulgoi, Adriana Țăcălie, Valentina Lecu, cărora le mulțumim că au ales să rămână la echipa noastră și să pună umărul la reconstrucția ei, este anunţul oficialilor echipei de handbal.

Vă promitem că împreună cu aceste jucătoare și viitoarele transferuri vom lupta și vom încerca să vă redăm toate momentele frumoase petrecute alături de această echipă”, transmite CSM Slatina.

Din echipa slătineană nu vor mai face parte Rebeca Necula, Adina Cârligeanu, Andreea Chetraru, Natalia Striukova, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Viktoriya Tymoshenkova.

Oficialii echipei slătinene trebuie să rezolve şi problema băncii tehnice, după ultima partidă din Liga Naţională fiind anunţată şi plecarea antrenorului Adrian Chiruţ.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0