Accident de muncă mortal, în Milcov, pe şantierul Drumului Expres. Şoferul unui autocamion a murit strivit

HomeEveniment

Accident de muncă mortal, în Milcov, pe şantierul Drumului Expres. Şoferul unui autocamion a murit strivit

Un accident de muncă mortal s-a petrecut săptămâna trecută, pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti, în localitatea Milcov. Un şofer, în vârstă de 48 de ani, care descărca fier beton, a fost strivit de propriul autocamion.

A căzut  de la 12 metri înălţime, de pe un stâlp din Slatina, în timp ce efectua reparaţii electrice. Bărbatul nu a putut fi salvat
Accident de muncă în Olt. Un bărbat, din Bălteni, angajat al unei societăţi de construcţii, a căzut de pe schelă
Slătinean, în vârstă de 43 de ani, angajat al unei societăţi care are contract cu Transelectrica, în stare gravă, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, după ce s-a electrocutat
Distribuie acest articol

Loading

Evenimentul s-a petrecut pe data de 25 ianuarie, în jurul orei 13.50. Şoferul unei societăţi comerciale din judeţul Vrancea, care transporta fier beton, a murit strivit de propriul autocamion, pe care încerca să-l repare, după ce a constatat că are pană la o roată.

După ce a descarcat fierul beton necesar lucrărilor de pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești, şoferul a constatat ca la capul tractor are pana la roata din dreapta faţă. A solicitat ajutorul unui lucrător de pe un utilaj de ridicat, să îl ajute sa constate defecțiunea. În timp ce capul tractor era ridicat de cârligul de tractare, bratul de ridicare a cedat și l-a surprins pe șoferul autocamionului între scară și sol, fapt ce a dus la decesul acestuia. Potrivit legislației de securitate și sănătate în muncă evenimentul de munca care produce decesul lucrătorului este cercetat de ITM. Instituția noastră a deschis un dosar de cercetare a evenimentului”, a precizat inspectorul şef al ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Şi poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul nefericit.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0