Debutul primăverii aduce vreme deosebit de caldă. Maximele vor depăşi 20°C

HomeNațional

Debutul primăverii aduce vreme deosebit de caldă. Maximele vor depăşi 20°C

Meteorologii anunţă un început de primăvară frumos, cu vreme deosebit de caldă. Maximele vor depăși 20°C, însă local va exista instabilitate atmosferică.

Maximele pot atinge 23 de grade, însă în vestul ţării luni se vor semnala ploi

Detalii şocante în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Bărbatul şi-a plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă
Se deschid restaurantele, cafenele, cinematografele și teatrele. Ce reguli trebuie respectate de la 1 septembrie
Klaus Iohannis, despre cum vor fi vaccinați românii: „La locul de muncă, centre fixe și mobile sau „drive-through”
Distribuie acest articol

Loading

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru începutul lunii martie în toate regiunile. Maximele termice se vor situa, în general, între 10…23°C, iar valorile minime, între -1…+12…13°C.

În cursul zilei de luni, se vor semnala ploi pe arii extinse în jumătatea vestică, iar trecător în rest. Începând cu orele amiezii, gradul de instabilitate atmosferică se va accentua în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde local se vor semnala averse, descărcări electrice, scurte intensificări ale vântului și izolat grindină sau măzăriche.

Marți, cu caracter local în jumătatea de vest, va ploua temporar, în general slab cantitativ, iar trecător se pot semnala și fenomene electrice.

Cu precădere în cursul după-amiezii și al serii de miercuri, aversele, izolat însemnate cantitativ, se vor semnala prin vestul, sud-vestul, nord-vestul, iar pe arii restrânse și la intensitate redusă, în sudul și centrul teritoriului.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0