0.2 C
Slatina
duminică, ianuarie 16, 2022

Un tânăr de 36 de ani, care juca fotbal la echipa din Brâncoveni, găsit mort în Italia. Familia strânge banii necesari repatrierii trupului neînsufleţit

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
O veste tragică a zguduit liniştea în micuţa comunitate din satul Mărgheni, comuna Brâncoveni. Un tânăr slătinean, cu origini în comuna olteană, a fost găsit fără suflare în Italia, acolo unde lucra. Florin Străinu juca fotbal la echipa Branco Brâncoveni, fiind legitimat încă din 2003. În ultimii ani, acesta plecase în străinătate pentru a câştiga un ban în plus. Cei care l-au cunoscut nu îşi explică ce l-a determinat să-şi pună capăt zilelor.

Suntem şocaţi de această veste tragică. Florin Străinu era legitimat din 2003 la echipa noastră, chiar şi anul trecut a jucat aici şi o făcea de fiecare dată când avea ocazia. Din câte ştiu, avea un apartament şi în Slatina, dar stătea mai mult aici la ţară, de aici este tatăl său şi bunică-sa. Mai are o soră, care locuieşte în Bucureşti. Am înţeles că a fost găsit spânzurat, dar mai multe nu ştim. Era un băiat extraordinar, foarte cuminte, sufletist, niciodată nu a avut vreun conflict cu cineva”, a precizat preşedintele echipei de fotbal Branco Brâncoveni, Ion Marinca.

Primarul din comuna Brâncoveni a demarat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să-l repatrieze.

Am început să strângem bani, am discutat cu consierii locali să facem o chetă, vom merge din poartă în poartă să ajutăm această familie greu încercată. Nu este timp pentru a aloca bani din fondul de rezervă, pentru că este nevoie de hotărâre de Consiliu Local, dar voi merge la oamenii care au magazine, firme în comună. Este o familie foarte cumsecade, liniştită, care a mai trecut printr-un necaz. Acum vreo şapte ani a murit maică-sa, Florin şi sora lui au trecut foarte greu peste acest moment. Era un băiat extraordinar, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar este o mare tragedie”, a precizat primarul din comuna Brâncoveni, Ion Cheoriu.

Cei care au posibilitate să întindă o mână de ajutor pentru repatrierea tânărului de 36 de ani, Florin Străinu, o pot face donând orice sumă în conturile deschise de sora acestuia. Cont în lei: RO39INGB0000999907289856 sau în euro RO98INGB0000999909324436 pe numele Străinu Diana Iuliana.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. […] „Suntem şocaţi de această veste tragică. Florin Străinu era legitimat din 2003 la echipa noastră, chiar şi anul trecut a jucat aici şi o făcea de fiecare dată când avea ocazia. Din câte ştiu, avea un apartament şi în Slatina, dar stătea mai mult aici la ţară, de aici este tatăl său şi bunică-sa. Mai are o soră, care locuieşte în Bucureşti. Am înţeles că a fost găsit spânzurat, dar mai multe nu ştim. Era un băiat extraordinar, foarte cuminte, sufletist, niciodată nu a avut vreun conflict cu cineva”, a precizat preşedintele echipei de fotbal Branco Brâncoveni, Ion Marinca, potrivit newsflux.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email