UTA şi FC Argeş revin după mai bine de un deceniu în Liga 1. Cele două au celebrat promovarea pe Stadionul „Nicolae Dobrin”

UTA și Campionii FC Argeș promovează direct în Liga 1, după ce Rapid a marcat în minutul 90+7 și a scos Turris Oltul de pe locul 2. CS Mioveni merge la baraj, chiar dacă a pierdut cu Petrolul Ploieşti. FC Argeș și UTA au remizat, scor 1-1, și au sărbătorit împreună promovarea în Liga 1, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”.

UTA şi FC Argeş revin după mai bine de un deceniu în Liga 1. Cele două au celebrat promovarea pe Stadionul „Nicolae Dobrin”

Cele două formaţii, care s-au întâlnit în meci direct în ultima etapă a play-off-ului de promovare, au promovat la braţ după ce Turris Turnu Măgurele a fost egalată în ultimul minut de Rapid Bucureşti, ultimele două ratând inclusiv barajul

Distribuie pe Facebook

UTA a câștigat Liga a II-a, urmată de FC Argeș. Promovarea piteștenilor a fost una dramatică, obținută datorită unui gol marcat pe alt teren, în meciul dintre Rapid și Turris. S-a încheiat 1-1 în Regie, iar formația lui Ionuț Badea a terminat peste Turris.

Argeșenii au început sărbătoarea chiar în timpul meciului cu UTA, în momentul în care au auzit uralele fanilor, care anunțat reușita Rapidului. Jucătorii ambele formații aflate pe terenul din Trivale au celebrat împreună victoria.


Arădenii nu au mai jucat de 12 ani pe prima scenă fotbalistică din România, în timp ce FC Argeş a promovat după 11 ani de la ultima retrogradare. UTA a terminat pe primul loc play-off-ul din Liga 2, cu 30 de puncte, în timp ce FC Argeş s-a clasat pe locul secund, cu 27 de puncte. Acelaşi număr de puncte ca al piteştenilor l-a avut şi CS Mioveni, echipă care a beneficiat de rotunjire şi care va juca meciul de baraj.

 

 

 

COMMENTS