VIDEO. Accident teribil în Argeş. Doi tineri şi-au pierdut viaţa

HomeEveniment

VIDEO. Accident teribil în Argeş. Doi tineri şi-au pierdut viaţa

  Accident deosebit de grav noaptea trecută în comuna Răteşti, sat Pătuleni, din judeţul Argeş. O maşină în care se aflau trei tineri a intrat

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui copil de 11 ani, din Craiova, care a dispărut de două zile
Accident pe Centura de Nord a Craiovei. Două persoane rănite, după ce un şofer de 74 de ani nu a acordat prioritate
Slătinean arestat preventiv, după ce şi-a agresat soţia şi a incendiat casa în care locuiau. Femeia avea un ordin de protecţie
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident deosebit de grav noaptea trecută în comuna Răteşti, sat Pătuleni, din judeţul Argeş. O maşină în care se aflau trei tineri a intrat într-un stâlp de electricitate. Doi dintre tineri şi-au pierdut viaţa, iar celălalt se află în stare gravă. 

Patru echipaje de pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă, au fost solicitate să intervină în comuna Rătești, satul Pătuleni, în cazul unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism.

Sosite la locul intervenției, forțele operative au constatat că este vorba despre un  vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard. În interiorul acestuia se aflau două victime de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 15 și 23 de ani, încarcerate, decesul persoanei de 23 de ani fiind constatat pe loc.

S-a a acționat pentru extragerea celei de-a doua victimă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, persoana fiind predată unui echipaj SMURD de prim ajutor calificat, care a început de urgență executarea manevrelor de resuscitare. Manevrele au fost preluate de personalul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, însă, din păcate, victima nu a răspuns pozitiv, fiind declarat decesul”, transmite ISU Argeş.  

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0