VIDEO. Metoda prin care un bărbat, din Slătioara, a fost păcălit de un vânzător de lemne din Argeş

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Metoda prin care un bărbat, din Slătioara, a fost păcălit de un vânzător de lemne din Argeş

  O nouă metodă de înşelăciune iese la iveală, după ce o filmare cu un bărbat, din Slătioara, judeţul Olt, care a cumpărat lemne de foc, a apă

Un tânăr, din Olt, luat de radar pe DN 65, în Jitaru.  Avea şi ITP-ul expirat
Atenţie şoferi! Cod Galben de ceaţă, în Olt. Carosabil alunecos pe DJ 653, între Recea-Valea Mare
Peste 180 de amenzi pentru nepurtarea măştii de protecţie, în ultimele 48 de ore, în Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

O nouă metodă de înşelăciune iese la iveală, după ce o filmare cu un bărbat, din Slătioara, judeţul Olt, care a cumpărat lemne de foc, a apărut în spaţiul public. Practic, cantitatea de lemne livrată este cu mult mai mică, decât cea cumpărată.

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Slătioara, a fost păcălit de către un vânzător de lemne, din judeţul Argeş, printr-un tertip folosit din ce în ce mai des în ultimul timp. În imaginile apărute în spaţiul public, se observă cum încărcătura pur și simplu se prăbușește, devenind evident că lemnele au fost aranjate pe un schelet, în așa fel încât partea de jos a remorcii să rămână goală. Astfel, cumpărătorii ajung să plătească de fapt pentru jumătate din cât credeau că au cumpărat.

Poliţiştii olteni l-au identificat pe vânzător, un bărbat, din Argeş, care s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Slătioara, ar fi fost indus în eroare de către o altă persoană, care i-ar fi comercializat o cantitate mai mică de material lemnos decât cea stabilită.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat atât persoana vătămată, respectiv un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Slătioara, județul Olt, cât și persoana care i-ar fi comercializat materialul lemnos în data de 19 mai 2023, respectiv un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Bălilești, județul Argeș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea masurilor legale”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0