Despre noi

Distribuie acest articol

News Flux este un portal de ştiri şi informaţii, din judeţul Olt, apărut în 2020, care acoperă cele mai importante evenimente de pe plan local, regional, dar şi naţional.

Articolele regăsite pe site-ul newsflux.ro sunt realizate în urma documentării în teren şi prezentate într-un tablou complet şi echidistant. Preluăm informaţii din surse oficiale, redactate într-o manieră care să răspundă tuturor întrebărilor cititorilor.

Realitatea de zi cu zi o puteţi regăsi în rubricile: Actualitate, Eveniment, Sănătate, Social, dar şi Sport, Politică sau Administraţie.

Conform datelor Google Analytics, prin care traficul pe site-ul newsflux.ro este monitorizat, mii de cititori îşi iau zilnic informaţiile de la noi. Utilizatorii se pot înscrie gratuit la newsletter-ul newsflux.ro pentru a fi primii la curent cu ceea ce se întâmplă.

De asemenea, ne puteţi urmări şi pe reţelele sociale: Facebook, Instagram, YouTube sau Twitter. Flux de ştiri, zi de zi!

Pentru publicitate sau advertoriale ne puteţi contacta la redactia.newsflux@gmail.com sau la numărul de telefon 0747.040.216.