Medalie de bronz pentru judoka Alberto Luca, de la CSS Slatina, la Campionatul Naţional Under 15

HomeSport

Medalie de bronz pentru judoka Alberto Luca, de la CSS Slatina, la Campionatul Naţional Under 15

  Medalie de bronz adusă de sportivul de la CSS Slatina, Alberto Luca, la Campionatul Naţional de Judo, ce s-a desfăşurat la Drobeta Turnu-Sev

Atletul de la CSM Slatina, Daniel Budin, medalie de bronz cu ştafeta României la Campionatul Balcanic din Turcia
Oliwer Dobre, din nou pe podium la Campionatul Mondial, la vârsta de 48 de ani
Ştafeta de 4×100 de metri de la CSM Slatina, medalie de bronz la Campionatul Naţional, desfăşurat pe Cluj Arena
Distribuie acest articol

Loading

 

Medalie de bronz adusă de sportivul de la CSS Slatina, Alberto Luca, la Campionatul Naţional de Judo, ce s-a desfăşurat la Drobeta Turnu-Severin. Sportivul pregătit de Florin Florescu  reuşeşte astfel o performanţă extraordinară pentru clubul slătinean.

Sportivul legitimat la CSS Slatina, Alberto Luca, a obţinut medalia de bronz, la categoria 55 de kilograme, la Campionatul Naţional de Judo. De asemenea, o evoluţie bună a mai avut şi Alexandru Chelaru, la categoria 66 de kg, acesta reuşind să se claseze pe locul şapte.

Copiii au avut o evoluție foarte bună, iar acestea sunt rezultatele muncii de-a lungul verii, când ne-am văzut zilnic pentru a ne pregăti pentru această competiție care este cea mai importantă a acestui sfârșit de an. Din păcate, Luca Alberto pentru intrare în finală a fost lipsit de noroc, deoarece a pierdut meciul, după ce în semifinală a condus. Pentru a ajunge pe podium, acesta a  învins sportivi de la CSM Pitești, CSM Bacău, Gloria Buzău și CSS Mioveni și a pierdut cu un sportiv din Miercurea Ciuc”, a declarat antrenorul de la CSS Slatina, Florin Florescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0