117 permise de conducere reţinute, în două zile, în judeţul Olt

HomeEveniment

117 permise de conducere reţinute, în două zile, în judeţul Olt

  Polițiștii au reținut 117 permise de conducere, dintre care 92 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 5

Şcolile „Nicolae Coculescu” Scorniceşti, Gimnazială Nr. 3 Slatina şi „Eugen Ionescu”, premiate de Biroul Siguraţă Şcolară din cadrul IPJ Olt
FOTO. Peste 100 de kg de articole pirotehnice găsite la un tânăr din Iancu Jianu. Poliţiştii i-au percheziţionat casa
TIR răsturnat pe DJ 546, în Olt, în afara localităţii Şerbăneşti
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii au reținut 117 permise de conducere, dintre care 92 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și 20 pentru alte abateri, în perioada 26-28 ianuarie. De asemenea, au fost reţinute 40 de certificate de înmatriculare.

 

În perioada 26 – 28 ianuarie 2024, în cadrul activităților desfășurate, au fost aplicate 523 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 155.000 de lei.

Pentru abaterile constatate, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 117 permise de conducere, dintre care 92 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice (având o concentrație alcoolică mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) și 20 pentru alte abateri.

De asemenea, au mai fost reținute 40 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 12 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, 7 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 1 pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0