12 absolvenţi ai Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au fost repartizaţi în cadrul IPJ Dolj

HomeEveniment

12 absolvenţi ai Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au fost repartizaţi în cadrul IPJ Dolj

  12 aboslvenţi ai Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina, fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică din mediul rural,

Bărbat mort pe loc, iar alte două tinere în stare gravă, după ce s-au izbit de un copac, în timp ce erau traşi cu colacul pe zăpadă
Slatina: Scandal în trafic. Un bărbat luat pe capotă şi aruncat pe carosabil. Victima a ajuns la UPU
Slatina: Un muncitor s-a electrocutat în timpul unor lucrări desfăşurate pe strada Piteşti
Distribuie acest articol

Loading

 

12 aboslvenţi ai Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina, fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică din mediul rural, anunţă IPJ Dolj. Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, cuprinse între 9,65 și 9,28, pe funcţiile vacante existente. 

Astăzi, la Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, 12 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia aprilie 2023, au avut o nouă zi plină de emoţii, odată cu parcurgerea procedurii de repartizare pe funcţii.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, cuprinse între 9,65 și 9,28, pe funcţiile vacante existente, avându-se în vedere situaţia operativă înregistrată, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Cei 12 agenți de poliție au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică din mediul rural.

Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare. Le urăm bun venit și mult succes în cariera profesională!”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0