137 de permise de conducere reţinute pe drumurile din Olt în minivacanţa de Rusalii

HomeEvenimentRecomandate

137 de permise de conducere reţinute pe drumurile din Olt în minivacanţa de Rusalii

  Polițiștii au reținut 137 de permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare, fiind constatate și 24 de infracţiuni la regimul sigur

62 de permise reţinute, în două zile, pe drumurile din Olt. Tânăr, din Scărişoara, băut bine în trafic
Minor aflat într-o căsuţă de tip familial, din Caracal, dat dispărut. Cine îl vede să sune la 112
Un bărbat, din Perieţi, prins băut la volan pe o stradă din Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii au reținut 137 de permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare, fiind constatate și 24 de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în minivacanţa de Rusalii. Valoarea amenzilor aplicate este de 220.000 de lei.

 

 

În perioada minivacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice.

În această perioadă, poliţiştii au intervenit la 261 de solicitări, dintre acestea 213 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 469 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 220.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 137 de permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare, fiind constatate și 24 de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Le mulțumim tuturor celor care au ales să respecte normele de conviețuire socială și normele privind circulația pe drumurile publice”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0