16 noi îmbolnăviri duc bilanţul la 139. Oltul nu a înregistrat alte persoane infectate

HomeActualitate

16 noi îmbolnăviri duc bilanţul la 139. Oltul nu a înregistrat alte persoane infectate

Bilanţul actualizat al autorităţilor a urcat, în România, la 139 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus. Duminică au fost înregistrate 16 cazuri noi. Cât priveşte judeţul Olt, nu au fost depistate alte îmbolnăviri, însă se află în carantină 60 de persoane, care au fost testate de către autorităţi.

Singurele cazuri înregistrate în judeţul Olt sunt bărbatul de 51 de ani, din Caracal, şi tânărul de 22 de ani, din Slatina, venit din Italia

26 de infectări, în ultimele 24 de ore, în Olt
335 de infectări Covid-19, în ultimele 24 de ore, în Olt
254 de infectări, dar şi decese, în ultimele 24 de ore, în Olt
Distribuie acest articol

Loading

Pe teritoriul României au fost confirmate 139 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 139 de cetățeni care au contactat virusul, nouă sunt declarați vindecați și au fost externați.
Astăzi, 15 martie, au fost confirmate 16 cazuri noi, după cum urmează: 4 cazuri în București, 4 în Arad, 3 în Brașov, 2 în Brăila și câte 1 caz în Constanța, Teleorman și Iași.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Cele 16 persoane au vârsta cuprinsă între 5 ani și 71 de ani.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienților este bună, cu excepția bărbatului internat la spitalul Victor Babeș, care a prezentat complicații, dar a cărui stare este ameliorată.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.855 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 14.640 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

De asemenea, la nivel naţional, până la acestă dată, au fost prelucrate 3.205 teste. Dintre acestea, 3.066 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19. Testele au fost prelucrate în 6 unități sanitare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0