40 de kg de amfetamină, ascunse în capitonajul cabinei de la camion, depistate la graniţă

HomeEveniment

40 de kg de amfetamină, ascunse în capitonajul cabinei de la camion, depistate la graniţă

  Un cetăţean străin a fost prins în flagrant delict de către poliţiştii de frontieră în timp ce transporta aproximativ 400 de kilograme de am

VIDEO. Accident mortal noaptea trecută, în Argeş. Un şofer beat a intrat într-un gard de beton, iar pasagerul, de 19 ani, a decedat
Un pieton băut a fost lovit sâmbătă seara de maşină pe Bulevardul A.I Cuza. Bărbatul a fost transportat la UPU
VIDEO. Droguri de mare risc vândute în Argeş cu sume între 200 şi 300 de lei. Două persoane prinse în flagrant
Distribuie acest articol

Loading

 

Un cetăţean străin a fost prins în flagrant delict de către poliţiştii de frontieră în timp ce transporta aproximativ 400 de kilograme de amfetamină, un drog de mare risc.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unei persoane (cetățean străin), cercetată pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Astfel, aceasta a fost prinsă în flagrant delict de către polițiștii de frontieră la intrarea în țară, în timp ce ar fi deținut și transportat, pe ruta Bulgaria – Germania, aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină (drog de mare risc), ascunse în capitonajul cabinei autocamionului pe care îl conducea.

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea persoanei (cetățean străin), cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc”, transmite IPJ Dolj.

Bărbatul va ajunge în faţa judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0