76 de permise reţinute pe drumurile din Olt în minivacanţa din perioada Anului Nou

HomeEvenimentRecomandate

76 de permise reţinute pe drumurile din Olt în minivacanţa din perioada Anului Nou

  76 de permise reţinute, dintre care 59 pentru viteză, 6 pentru consum de alcool, iar restul pentru alte abateri, în minivacanţa din perioada

Slătinean, băut la volan pe străzile din oraş. Aproape 100 de permise reţinute în acest weekend
FOTO. Razie în Olt. Un şofer, cu alcoolemie de 0,66 mg/l, depistat în Izbiceni
FOTO. Razie pe drumurile din Olt. 96 de permise de conducere reţinute pentru alcool, viteză, dar şi alte încălcări rutiere
Distribuie acest articol

Loading

 

76 de permise reţinute, dintre care 59 pentru viteză, 6 pentru consum de alcool, iar restul pentru alte abateri, în minivacanţa din perioada Anului Nou, pe drumurile din Olt. De asemenea, s-au dat amenzi în valoare de 200.000 de lei.

În minivacanța din perioada Anului Nou, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice.

În această perioadă, poliţiştii au intervenit la peste 400 de solicitări, dintre acestea 325 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 520 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 76 de permise de conducere, dintre acestea 59 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 11 pentru alte abateri la regimul rutier”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, au fost reținute 10 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 14 infracțiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Activitățile vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0