A început inspecţia lucrărilor de pe DEx 12, tronsonul 3. Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea circulaţiei

HomeActualitateRecomandate

A început inspecţia lucrărilor de pe DEx 12, tronsonul 3. Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea circulaţiei

  Alţi aproximativ 31 kilometri de drum expres vor fi dați în folosință în luna decembrie (tronsonul 3, Valea Mare(localitatea aflată în aprop

Se caută medici pentru cabinetele stomatologice şcolare din Slatina
RECORD de infectări. Aproape 3.000 de cazuri la nivel naţional, în timp ce în Olt au fost testate pozitiv 39 de persoane
Continuă să scadă incidenţa COVID-19 în localităţile din Olt. Lista actualizată a cazurilor la mia de locuitori
Distribuie acest articol

Loading

 

Alţi aproximativ 31 kilometri de drum expres vor fi dați în folosință în luna decembrie (tronsonul 3, Valea Mare(localitatea aflată în apropierea Slatinei) – Coloneşti), urmând ca, anul viitor, să se realizeze conexiunea cu autostrada București-Pitești. De astăzi, 5 decembrie, a început inspecţia lucrărilor.

 

Lotul 3 al DEx12, tronsonul ieşirea din Slatina-Coloneşti, va fi deschis circulaţiei în jurul datei de 22 decembrie. De astăzi, a început inspecţia lucrărilor. UMB lucrează în această perioadă la rampa spre Piteşti a pasajului de la Jitaru, urmând ca în zilele următoare să aştearnă straturile de mixtură asfaltică, să monteze parapete lateral şi axial şi să aplice marcaje rutiere.

Din dispoziția directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, începând de mâine, 5.12.2023, începe inspecția lucrărilor executate pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești.

În cadrul inspecției se vor verifica toate lucrările executate pe sectoarele finalizate. În paralel Antreprenorul lucrează pentru finalizarea tuturor lucrărilor din contractul de execuție al acestui tronson.

 În această perioadă Antreprenorul execută lucrări la rampa spre Pitești a pasajului de la Jitaru, urmând ca zilele urmatoare să aștearnă straturile de mixtură asfaltică, montează parapete lateral și axial, amenajare descarcare/încărcare la Colonești, și aplică marcaje rutiere”, transmite CNAIR.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0