Accident cu cinci victime, pe DN 73. O persoană nu prezintă semne vitale

HomeEveniment

Accident cu cinci victime, pe DN 73. O persoană nu prezintă semne vitale

  Accident deosebit de grav, pe DN 73, în Argeş, în localitatea Ţiţeşti. Cinci persoane sunt rănite, iar una dintre ele nu prezintă semne vita

VIDEO/FOTO. Imagini de la accidentul de la Strejeşti. Şi şoferul TIR-ului a ajuns la UPU Slatina
Accident cu trei autoturisme, pe DN 7, în Călimăneşti. Un bebeluş de 11 luni a fost rănit
Accident în Olt, în afara localităţii Schitu. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, transportat la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident deosebit de grav, pe DN 73, în Argeş, în localitatea Ţiţeşti. Cinci persoane sunt rănite, iar una dintre ele nu prezintă semne vitale, fiind efectuate manevre de resuscitare. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

 

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului sunt alocate o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

Din primele informații, 5 persoane au rămas încarcerate în interiorul vehiculelor, iar una dintre acestea nu prezintă semne vitale.

Potrivit IPJ Argeş, persoana resuscitată, în bărbat în vârstă de 56 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Toate celelalte victime sunt transportate la spital.

În unul dintre autoturisme se aflau patru persoane (o femeie și trei bărbați), iar în celălalt una singură (bărbat). Bărbatul declarat decedat era pasager. Toate victimele au fost adulți”, transmite ISU Argeş.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Bălilești. În primul autoturism se afla o întreagă familie, iar pentru bărbatul de 56 de ani nu s-a mai putut face nimic.

În urma accidentului, patru persoane, din primul autoturism, au rămas încarcerate, una dintre acestea, pasager, un bărbat de 56 de ani, fiind găsit în stop cardio-respirator.

Bărbatului i-au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, dar fără rezultat, fiind declarat decedat.

Celelalte trei persoane, respectiv conducătorul autoturismului și alți doi pasageri, o femeie de 47 de ani și un bărbat de 29 de ani, toți din Bălilești, au fost răniți și transportați la spital.

De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost rănit și transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool”, transmite IPJ Argeş.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă,  iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0