Accident feroviar, în Drăgăşani. Maşină lovită de un tren încărcat cu propilenă

HomeEveniment

Accident feroviar, în Drăgăşani. Maşină lovită de un tren încărcat cu propilenă

  Accident duminică seara, în jurul orei 23.13, în municipiul Drăgăşani. O maşină, în care se aflau două femei, a fost lovită de un tren încăr

FOTO. Accident feroviar la Valea Mare. O căruţă a fost acroşată de trenul Regio Expres
VIDEO. Accident feroviar în Piatra-Olt. 17 victime transportate la spital, după impactul între două trenuri (Exerciţiu ISU Olt)
VIDEO/FOTO. Accident feroviar la Piatra-Olt:  Un camion ce transporta stupi de albine a fost lovit de tren
Distribuie acest articol

 

Accident duminică seara, în jurul orei 23.13, în municipiul Drăgăşani. O maşină, în care se aflau două femei, a fost lovită de un tren încărcat cu propilenă. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, cele două persoane reuşind să iaşă din autoturism înainte de impact.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Drăgășani au intervenit duminică seara, în jurul orei 23:13, la un accident feroviar produs în municipiul Drăgășani, strada Digului.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Echipajele operative au găsit la locul accidentului un autoturism avariat sever de trenul de marfă, fără ocupanți în interior și două persoane de sex femeiesc care se autoevacuaseră înainte de momentul impactului.

Cele două persoane prezentau atac de panică, au fost evaluate de echipajul SMURD și au refuzat transportul la spital.

Pompierii militari au efectuat măsurători cu aparatura din dotare, deoarece trenul transporta propilenă, (măsurătorile au arătat că nu sunt scăpări de gaze) și au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, transmite ISU Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0