-3.8 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

Accident mortal în Olt. Patru tineri s-au răsturnat cu maşina. Şoferul decedat, găsit la distanţă de locul evenimentului

Săptămâna aceasta

- Advertisement -
 

Un eveniment ce ridică multe semne de întrebare s-a petrecut în miezul nopţii de luni, într-o comună din Olt. Patru tineri, cu vârsta între 17 şi 21 de ani, în timp ce se aflau cu maşina pe un câmp, s-au răsturnat într-un canal de irigaţii, în afara comunei Scărişoara. Tânărul care se afla la volan a fost găsit departe de locul evenimentului, decedat, în faţa unui han din satul Plăviceni, în timp ce ceilalţi trei tineri au fost găsiţi de poliţie acasă. Evenimentul a fost sesizat prin apel la 112 de o persoană anonimă.

Potrivit IPJ Olt, evenimentul s-a produs pe data de 23 noiembrie, la ora 00.13. Cei patru tineri s-au răsturnat cu maşina într-un canal de irigaţii, în afara comunei Scărişoara. Din cercetări, a reieşit că maşina a fost condusă de un tânăr de 19 ani, care nu avea permis de conducere.

La data de 23 noiembrie a.c., ora 00:13, un tânăr, de 19 ani, din comuna Rusănești, în timp ce conducea un autoturism, pe un câmp, în afara comunei Scărișoara, fără a deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul volanului și a căzut cu autoturismul într-un canal de irigații.

În interiorul autoturismului se aflau alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani. În urma evenimentului, conducătorul auto a decedat”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Băiatul care ar fi condus autoturismul a fost scos şi transportat în satul Plăviceni, în faţa unui han. Ambulanţa sosită la faţa locului, apelul la 112 cu privire la eveniment fiind efectuat de o persoană anonimă, nu a mai putut face nimic pentru tânărul în vârstă de 19 ani, care a fost declarat mort. Ceilalţi trei tineri cu care băiatul se afla în maşină au fost găsiţi de poliţişti la domiciliu.

Apelul la 112 a fost făcut de către o persoană aflată în autoturismul accidentat, care a anunţat trei victime. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe, una cu medic, una de tip B, şi echipajul SMURD. La sosire, a fost găsit doar tânărul decedat, care fusese transportat până în sat de către o persoană ce nu se afla în autoturismul accidentat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Dragoş Toader.

Ceilalţi trei tineri cu care băiatul decedat se afla în maşină au fost găsiţi de poliţişti la domiciliu, spre dimineaţă.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai spus Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Unul dintre prietenii celor patru tineri aflaţi în maşina care a intrat în canalul de irigaţii spune că aceştia ar fi fost urmăriţi de alte persoane din localitate, care se aflau pe câmp la vânat.

„Totul s-a întâmplat luni seara. Eu nu am fost în maşină, mi-au povestit prietenii mei că au fost urmăriţi şi au intrat cu maşina în canalul de irigaţii. Pe câmp acolo, au fost luaţi la întrebări de nişte persoane din sat, care erau la vânat de iepuri cu câinii ogari. I-au întrebat pe prietenii mei, ce căutaţi mah pe câmp la ora asta?. Ce mah, v-aţi luat câmp… Noi, suntem să ne plimbăm. S-au luat la ceartă, au scos cuţitele, bâtele, i-au ameninţat, i-au fugărit…

Unul dintre băieţii aflaţi în maşina care s-a răsturnat a fost luat şi dus acasă chiar de soţia unuia dintre cei care erau pe câmp la vânat. Avem şi o înregistrare...”, spune unul dintre prietenii tinerilor care s-au răsturnat, eveniment în urma căruia tânărul aflat la volan, care nu avea permis, a decedat.

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email