Accident mortal pe DN 7, în Argeş. Un tânăr, de 32 de ani, şi-a pierdut viaţa

HomeEveniment

Accident mortal pe DN 7, în Argeş. Un tânăr, de 32 de ani, şi-a pierdut viaţa

  Accident mortal în această după-amiază, pe raza localităţii Morăreşti (Deduleşti), pe DN 7. În eveniment au fost implicate trei autovehicule

VIDEO. Un tânăr, din Olt, a întreţinut relaţii sexuale cu o piteşteancă într-o sală de jocuri de noroc. Cei doi au fost reţinuţi
Accident în Piteşti: Un copil, de 15 ani, care traversa pe culoarea roşie a semaforului electric, lovit de o maşină
Bărbat, din Piteşti, găsit mort în casă cu urme de violenţă pe corp
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident mortal în această după-amiază, pe raza localităţii Morăreşti (Deduleşti), pe DN 7. În eveniment au fost implicate trei autovehicule, care au fost avariate uşor. Cu toate acestea, unul dintre şoferi a acuzat o stare de rău, intrând în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, cetăţean bulgar, nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat de 32 ani și-a pierdut viața după cea fost implicat într-un accident rutier petrecut în localitatea Morărești. Trei autovehicule au fost implicate în eveniment,  iar unul dintre şoferi, de 32 de ani, a intrat în stop cardiorespirator.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, în jurul orei 17:30, un bărbat de 27 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, în fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetățean bulgar.

În urma impactului, acesta a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din București.

Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău.

La fața locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat”, transmite IPJ Argeş. 

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0