Ademenită prin metoda „loverboy” de un craiovean, o tânără a fost obligată să se prostitueze într-un apartament din Râmnicu Vâlcea

HomeEveniment

Ademenită prin metoda „loverboy” de un craiovean, o tânără a fost obligată să se prostitueze într-un apartament din Râmnicu Vâlcea

  O tânără, în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a căzut victimă a unui traficant de persoane, după ce a fost ademenită prin metoda „lo

Tânăr din Olt, mort după ce a intrat cu motocicleta într-o autoutilitară. O fată de 19 ani, în stare gravă la spital
Şi-a pierdut viaţa, după ce un arbore a căzut peste el
FOTO. Accident în zona Podul Viilor, din Piteşti
Distribuie acest articol

Loading

 

O tânără, în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a căzut victimă a unui traficant de persoane, după ce a fost ademenită prin metoda „loverboy”. După ce a racolat-o, bărbatul, din Craiova, a obligat-o să practice prostituţia într-un apartament din Râmnicu Vâlcea.

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 25 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, în luna octombrie 2023, bărbatul ar fi racolat o tânără, de 21 de ani, în scopul exploatării sexuale, folosind metoda „loverboy” (promisiuni privind întemeierea unei familii bazate pe sentimente de iubire), după care ar fi obligat-o să practice prostituția, în  scopul obținerii de beneficii materiale.

„La data de 19 octombrie a.c., o rudă apropiată a tinerei, contactată de aceasta din urmă, a sesizat polițiștii din Vâlcea, care s-au deplasat la adresa indicată (un apartament situat în municipiul Râmnicu Vâlcea), unde i-au identificat pe bărbatul bănuit și pe tânără, care ar fi fost ținută de bănuit în respectiva locuință, împotriva voinței ei și ar fi fost obligată la practicarea prostituției.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un telefon mobil și 110 lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 19 octombrie a.c., bănuitul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile, sub aspectul savârșirii infracțiunii de trafic de persoane”, transmite IPJ Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0