Adolescent, de 16 ani, din Caracal, reţinut pentru furturi din săli de jocuri de noroc. O parte din sumă a fost recuperată

HomeEveniment

Adolescent, de 16 ani, din Caracal, reţinut pentru furturi din săli de jocuri de noroc. O parte din sumă a fost recuperată

  Un adolescent, de 16 ani, din Caracal, a furat mai multe sume de bani din săli de jocuri de noroc. Băiatul a fost reţinut şi va fi prezentat

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fete, din Caracal. Mama sa a anunţat dispariţia
NOWCASTING: Cod Portocaliu de averse torenţiale, vijelii şi grindină în Caracal, Drăgăneşti-Olt, dar şi alte localităţi din Olt
VIDEO. Bărbat, în vârstă de 58 de ani, fără permis şi băut, la volan pe o stradă din Caracal
Distribuie acest articol

Loading

 

Un adolescent, de 16 ani, din Caracal, a furat mai multe sume de bani din săli de jocuri de noroc. Băiatul a fost reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliţia municipiului Caracal au fost sesizați, pe data de 1 august,  de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din casa de marcat a unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Caracal.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și identificarea autorilor.

La data de 03 august a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt, aceasta fiind un minor, în vârstă de 16 ani, din municipiul Caracal.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta este bănuit și de săvârșirea unei alte infracțiuni de furt, dintr-o altă sală de jocuri de noroc, din aceeași localitate, sesizată la data de 03 iulie a.c.

Prejudiciul creat în urma celor două furturi este de 12.000 de lei, fiind recuperați  6.300 de lei, iar pe suma de 850 de euro a fost dispusă măsura sechestrului asigurător”, transmite IPJ Olt.

Totodată, în cursul aceleiași zile, pe numele minorului, polițiștii au emis o Ordonanță de Reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt. Astăzi, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0