17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Adolescenta de 16 ani, din Caracal, dispărută din 20 august, a fost căutată în urmă cu un an şi de poliţia spaniolă

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
Poliția o caută în continuare pe fata de 16 ani care a dispărut în 20 august, din Caracal. Dispariţia minorei, care a plecat voluntar de acasă, a fost sesizată de către bunică la aproape două săptămâni.

Adolescenta a spus, în ziua plecării, că merge la un apropiat în Craiova. Ulterior, și-a anunțat telefonic familia că a ajuns cu bine. Mai mult, ar fi sunat cu apel video să le arate cu ce maşină se plimbă, dar după câteva zile fata nu a mai putut fi contactată telefonic.

În ziua în care bunica fetei a anunţat dispariţia la poliţie, mama minorei a plecat în Spania, unde munceşte. De altfel, adolescenta a fost căutată, în urmă cu un an, şi în localitatea spaniolă Rute (Cordoba). Familia a alertat poliţia, însă, atunci adolescenta s-a prezentat voluntar la secţie, la câteva zile după anunţul privind dispariţia.

Minora în vârstă de 16 ani, este dată în urmărire naţională.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, este apelul transmis de IPJ Olt.

Tânără de 16 ani, din Caracal, dată dispărută după aproape două săptămâni

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email