Adolescenta  din Studina, care a plecat de acasă de două ori în doar câteva zile, nu mai vrea să locuiască cu familia. S-a prezentat singură la poliţie

HomeEveniment

Adolescenta  din Studina, care a plecat de acasă de două ori în doar câteva zile, nu mai vrea să locuiască cu familia. S-a prezentat singură la poliţie

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, din Studina, care a plecat voluntar de la domiciliu, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Caracal. Tânăra a afirmat, potrivit poliţiştilor, că nu mai doreşte să locuiască cu familia. Fata a mai plecat de acasă pe data de 7 septembrie, atunci fiind găsită în Craiova.

Tragic. Biciclist, în vârstă de 25 de ani, din Priseaca, lovit în plin de un microbuz. Tânărul a murit
Copil de 3 ani înecat cu o bomboană, salvat de parinţi după sfaturile oferite la telefon de un pompier. Dialogul purtat între salvator şi mama victimei
Caz uluitor în Olt. O copilă de 13 ani a întreţinut relaţii sexuale cu doi adolescenţi de 14, respectiv 16 ani
Distribuie acest articol

Loading

Minora, în vârstă de 16 ani, din Studina, dată dispărută de către familie, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Caracal.

Având în vedere activitatile de cautare a  minorei dispărută din comuna Studina, în urma cu scurt timp aceasta s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Caracal, afirmând că nu mai dorește să locuiască cu familia, nefiind victima vreunei infracțiuni”, transmite IPJ Olt.

Comunicatul iniţial al IPJ Olt:

La data de 10 septembrie, în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina, au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 09 septembrie, orele 22,00, fiica sa FURTUNĂ MARINA-IONELA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Minora a mai fost plecată voluntar în data de 07 septembrie a.c., fiind găsită de poliţişti în municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung vopsit blond.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0