AJOFM Olt: Cursuri de formare profesională pentru infirmiere, îngrijitori spaţii verzi sau femeie de serviciu

HomeSocial

AJOFM Olt: Cursuri de formare profesională pentru infirmiere, îngrijitori spaţii verzi sau femeie de serviciu

  Patru programe de formare profesională vor începe în luna iunie, la nivel judeţean, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă s

Cursuri de formare profesională, în luna aprilie, pentru 70 de persoane prin AJOFM Olt
AJOFM Olt organizează, pe 20 mai, Bursa locurilor de muncă
Slatina: Disponibilizări colective în construcţii şi confecţii textile
Distribuie acest articol

Loading

 

Patru programe de formare profesională vor începe în luna iunie, la nivel judeţean, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. Cursurile sunt în meseriile de infirmieră, îngrijitor spaţii verzi, competenţe limba română şi femeie de serviciu.

La nivel judeţean, în luna iunie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune sa organizeze patru programe de formare profesională pentru 56 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, în functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri in luna iunie sunt:

– Infirmieră -14 locuri

– competente in limba romana-14, locuri

– femeie de serviciu-14 locuri

– îngrijitor spaţii verzi-14 locuri

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0