Alte două îmbolnăviri COVID-19 înregistrate, în Olt, duc bilanţul la 124 de persoane infectate

HomeActualitate

Alte două îmbolnăviri COVID-19 înregistrate, în Olt, duc bilanţul la 124 de persoane infectate

Alte două persoane din judeţul Olt au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, cu noul coronavirus. Este vorba despre o infirmieră de la Blocul Operator al Spitalului Slatina, al cărei soţ este salariat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, confirmat pozitiv și el, şi o altă persoană din Slatina, care a acuzat simptomatologie COVID-19, al cărei rezultat la COVID-19 a fost pozitiv.

Cele două persoane sunt intrenate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Avertizări de vijelii, averse torenţiale şi grindină, după zilele caniculare. Cod Galben şi Portocaliu, în mai multe judeţe
BREKING NEWS/ De luni, toate şcolile în on-line, angajaţii să treacă la telemuncă, magazinele se închid la ora 21.00. Portul măştii obligatoriu în toată ţara
Meteorologii anunţă zile toride şi nopţi tropicale. Oltul, sub avertizare timp de două zile
Distribuie acest articol

Loading

După ce ambulanţierul a fost confirmat, soţia acestuia, infirmieră, a fost testată pentru depistarea virusului, rezultatul fiind negativ. După cele 14 zile de izolare la domiciliu s-a reîntors la serviciu, şi a fost retestată, de această dată rezultatul fiind pozitiv.

Infirmiera de la Blocul Operator nu a mai intrat, în ultimul timp,  în contact cu colegi sau pacienţi, iar în prezent este internată pe Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Slatina.

Al doilea caz este al unei femei din Slatina, internată joi seara, care s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu simptomatologie specifică coronavirusului. Şi aceasta a fost testată pentru depistarea virusului, iar rezultatul a fost pozitiv. Numărul cazurilor la nivelul judeţului Olt a ajuns astfel la 124 de persoane confirmate pozitiv de la începutul pandemiei. Dintre acestea, mai bine de jumătate s-au vindecat.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0