0.2 C
Slatina
duminică, ianuarie 16, 2022

Alte două teste pozitive la şcoala din Deveselu. Şi la „Vlaicu Vodă” Slatina este transmis un caz

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Astăzi, 9 decembrie, a avut loc o nouă rundă de testare în masă a elevilor. Potrivit primelor date, sunt raportate trei teste de salivă pozitive. Este vorba despre doi elevi de la Deveselu şi unul de la şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina.

Potrivit datelor centralizate de ISJ Olt,  doi elevi de la şcoala din Deveselu, unul în clasa a treia şi celălalt în clasa a cincea au fost detectaţi pozitiv la testul de salivă.  De asemenea, test pozitiv a avut şi un elev de la Şcoala „Vlaicu Vodă” din Slatina. Elevii nu s-au mai prezentat la cursuri şi vor fi testaţi RealTime-PCR de către specialişti ai DSP.

Reamintim că, luni, în prima zi de testare în masă în şcoli, în judeţul Olt au fost cinci elevi detectaţi pozitiv la testul de salivă. Astfel, DSP Olt a efectuat teste PCR, iar trei dintre elevi au avut rezultat negativ, astfel că s-au întors în bănci.

Doi din cei cinci elevi, ambii de la şcoala din Deveselu, au avut rezultat neconcludent şi vor fi retestaţi PCR.

Testarea se face de două ori pe săptămână, luni şi joi. Cele mai multe unităţi şcolare din Olt au optat ca testarea să fie efectuată la domiciliu, de către părinţi.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email