Ample percheziţii într-un dosar de contrabandă cu arme. Descinderi în trei locaţii din Olt (Video)

HomeEvenimentRecomandate

Ample percheziţii într-un dosar de contrabandă cu arme. Descinderi în trei locaţii din Olt (Video)

  Ample percheziţii într-un dosar de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată, instrumentat de Serviciul Arm

Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe, la persoane care au obţinut ilegal fonduri nerambursabile
VIDEO. Percheziţii în Olt. O societate din Corabia a achiziţionat fictiv 2.000 de tone de deşeuri
Percheziţii în Olt, într-o cauză privind obţinerea ilegală de fonduri. O firmă din Găneasa înregistra contracte fictive de ucenicie pentru a obţine subvenţii
Distribuie acest articol

Loading

 

Ample percheziţii într-un dosar de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată, instrumentat de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Prahova. Sunt vizate 35 de judeţe, inclusiv Olt, unde au loc descinderi în trei locaţii.

Polițiștii din cadrul structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., pun în executare 100 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

Pe raza judeţului Olt se efectuează, în această dimineaţă, trei percheziţii.

Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale și muniție supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe județe, fără a obține autorizările prealabile impuse de lege.

Activitățile sunt realizate în 35 de județe, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu implicarea polițiștilor din cadrul structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale, beneficiind și de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi”, transmite Poliţia Română.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0