17.3 C
Slatina
duminică, iulie 25, 2021

Arest preventiv pentru 30 zile în cazul bărbatului care a abordat mai multe fetiţe, la locurile de joacă din Slatina

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Piteşti, bănuit de tentativă de agresiune sexuală, după ce a abordat mai multe fetiţe din Slatina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată, vineri, de magistraţii Judecătoriei Slatina după ce acesta fusese reţinut, în urma audierilor care au durat peste 12 ore.

Bărbatul este recidivist, în anul 2016, a fost arestat în urma plângerii unei bătrâne care l-a prins pe individ în timp ce încerca să îi molesteze nepoţica în scara unui bloc. Întâmplarea a avut loc la doar câteva zile după ce mai agresase sexual o altă fetiță, de numai șase ani, din Trivale. Din păcate, la data respectivă, bărbatul a reușit să îşi ducă treaba la capăt fără să îl prindă nimeni.

În total, la momentul arestării, tânărul avea șase plângeri înregistrate la nivel de municipiu, toate cu modul de lucru similar.

Când oamenii legii au pus cap la cap toate cazurile și mărturiile copiilor, șeful Serviciului Investigații Criminale, comisarul Florin Stan, s-a gândit imediat la numele lui Constantin Vasile. Acesta îl mai arestate în urmă cu patru ani, după ce individul agresase alte șase fetițe cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Polițiștii au verificat imediat și au descoperit că Vasile ieșise recent din închisoare, după numai 12 luni în spatele gratiilor, cu clemență judecătorească,  înainte de a ispăşi pedeapsa în întregime.

Mai mult decât atât, cu doar 1 lună înainte, ieșise și de sub control judiciar sub care fusese pus pentru infracţiunea de furt chiar din spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Potrivit oamenilor legii din Argeş, acesta stătea la pândă în zona blocurilor sau în parcurile mici şi punea ochii pe fetiţe care nu erau supravegheate corespunzător.

Una dintre fetițele molestate în 2016 era, alături de sora ei, în grija unui bunic surdo-mut. Practic, individul a luat copilul  de 6 ani de lângă bătrânul neputincios şi şi-a văzut de treburile lui bolnave liniștit.

Odată ce atrăgea copiii în scările de bloc, bărbatul le prezenta totul sub forma unui joc, cu mai multe activități, le punea pe fetițe să își dea pantalonașii jos și își satisfăcea plăcerile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email