Arest preventiv pentru poliţistul de 21 de ani, care drogat şi băut fiind, a lovit cu maşina o femeie în Caracal

HomeEvenimentRecomandate

Arest preventiv pentru poliţistul de 21 de ani, care drogat şi băut fiind, a lovit cu maşina o femeie în Caracal

  Poliţistul în vârstă de 21 de ani, care în dimineaţa zilei de 5 septembrie, a lovit cu maşina o femeie, pe o stradă din Caracal, va sta în a

A fost reţinut şoferul băut care a omorât-o pe trecerea de pietoni de la spital pe femeia de 51 de ani
Grup organizat în operaţiuni cu substanţe psihoactive, din care făceau parte şi doi copii de 14 ani şi 15 ani, destructurat
Forţe sporite vor fi prezente zilnic, pe stradă, în perioada minivacanţei de 1 Decembrie
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţistul în vârstă de 21 de ani, care în dimineaţa zilei de 5 septembrie, a lovit cu maşina o femeie, pe o stradă din Caracal, va sta în arest în următoarele 30 de zile. Magistraţii Judecătoriei Caracal au dispus arestul preventiv, în urmă cu puţin timp.

Poliţistul în vârstă de 21 de ani, din Caracal, agent în cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Constanţa, care a lovit cu maşina o femeie, în urmă cu două zile,va sta în arest preventiv, în următoarele 30 de zile. Asta au decis, în urmă cu puţin timp, magistraţii Judecătoriei Caracal.

Tânărul, care a lovit cu maşina o femeie, în vârstă de 33 de ani, avea o alcoolemie de 0,56 mg/l. De asemenea, a fost testat pozitiv cu aparatul Drugtest. Mai mult decât atât, acesta a încercat să scape de colegii săi, susţinând că la volan a fost sora sa, o tânără în vârstă de 24 de ani. Ulterior, tânărul a recunoscut că el a provoca accidentul.

Victima, în vârstă de 33 de ani, care traversa prin loc nepermis, se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0