Arestaţi preventiv pentru viol şi şantaj. Victimă, o tânără de 17 ani, din Segarcea

HomeEveniment

Arestaţi preventiv pentru viol şi şantaj. Victimă, o tânără de 17 ani, din Segarcea

  Doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 34 de ani, din oraşul Segarcea, au fost arestaţi preventiv sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de

Accident, în Craiova, provocat de un tânăr de 19 ani. O persoană a fost transportată la spital
Accident în Caracal. Un poliţist pozitiv la două substanţe, dar şi sub influenţa alcoolului, a băgat în spital o tânără
Adolescentă, din Ghimpeţeni, dată dispărută. Se cere sprijinul populaţiei 
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 34 de ani, din oraşul Segarcea, au fost arestaţi preventiv sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de viol şi şantaj. Victima este o tânără, de 17 ani, care după ce a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre ei, ar fi fost ameninţată şi constrânsă să întreţină relaţii şi cu un alt bărbat.

 

Poliţiştii au fost sesizaţi, pe data de 10 decembrie, de căre o tânără de 17 ani, din oraşul Segarcea, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunilor de viol şi şantaj.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în cursul lunii noiembrie 2023, tânăra ar fi întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul de 31 de ani. Ulterior, acesta ar fi constrâns-o pe tânăra să întreţină relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu bărbatul de 34 de ani, sub ameninţarea divulgării unor fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la audieri, iar, în urma probatoriului administrat şi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea a fost dispusă reţinerea acestora, în cazul bărbatului de 31 de ani sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de şantaj şi complicitate la viol, iar în cazul bărbatului de 34 de ani sub aspectul săvârşirii infracțiunii de viol”, transmite IPJ Dolj.

În cursul zilei de 11 decembrie, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0