18.1 C
Slatina
sâmbătă, august 13, 2022

Asistentă de pe Ambulanţă, filmată în timp ce culegea flori de soc , în timp ce maşina era oprită, cu pacient în ea

Săptămâna aceasta

- Advertisement -

 

 

Imagini revoltătoare cu o ambulanţă oprită în mijlocul drumului au făcut înconjurul internetului. Maşina transporta un pacient care trebuia transferat la Oradea, dar asistenta de pe ambulanţă a considerat că pacientul mai poate aştepta până culege… flori de soc de pe marginea drumului.

Ambulanţa avea semnalele luminoase pornite, dar era oprită pe marginea drumului către Oradea. Motivul: asistenta culegea flori de soc. Comisia de Disciplină efectuează cercetări în cazul asistentei iubitoare de soc.

Echipajul a preluat un pacient din Derna și s-a decis că trebuia transferat la Oradea. Asistenta a cerut însă șoferului să oprească pe drum ca să culeagă flori de soc”, a explicat, pentru ebihoreanul.ro, Marin Mierluț, fost ambulanțier la stația din Marghita, care a făcut plângere împotriva fostei lui colege la SAJ Bihor şi la Ministerul Sănătăţii. Potrivit acestuia, incidentul s-ar fi petrecut pe 6 iunie 2022.

În filmare, se vede cum soția pacientului, îngrijorată, coboară din mașina care se afla în urma ambulanţei, și discută cu asistenta.

Se observă că era îngrijorată. Cel mai probabil, această stare de îngrijorare i-a fost creată de faptul că deși soțul său se afla în autospeciala SAJ Bihor, care avea semnalele lumioase în funcțiune, doamna Pop Simona Andrea (n.r. – asistenta) a preferat să-și prioritizeze nevoile personale față de transportarea pacientului într-un termen cât mai scurt la unitatea medicală”, se arată în sesizarea trimisă de Mierluț conducerii SAJ Bihor și Ministerului Sănătății.

Lucrurile sunt mai complicate în cazul asistentei iubitoare de flori de soc, a declarat directorul executiv al SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter, pentru ebihoreanul.ro.

După constituirea Comisiei de disciplină care trebuie s-o cerceteze, doamna asistentă a intrat în concediu medical, astfel că procedura disciplinară a fost suspendată până la încheierea acestuia”, spune directorul executiv al SAJ Bihor.

Într-o altă filmare tot din Bihor, un șofer de ambulanță a oprit salvarea în parcarea unui supermarket pentru a face cumpărături, în timp ce în mașînă se află un pacient. Șoferul a fost sancționat cu o penalizare de 10% din salariu.

Sursa. Româniatv

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei