Autoutilitară furată, din Anglia, găsită în curtea unei femei din Bucinişu. Fiul său ar fi adus maşina în ţară

Autoutilitară furată, din Anglia, găsită în curtea unei femei din Bucinişu. Fiul său ar fi adus maşina în ţară

O autoutilitară, pentru care există o alertă de urmărire internaţională, a fost găsită în curtea unei femei din Bucinişu. Din cercetările poliţiei, autovehiculul ar fi fost adus în țară de către fiul femeii, în vârstă de 34 de ani.

Distribuie pe Facebook

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, din comuna Bucinișu, județul Olt, deține la domiciliu o autoutilitară, posibil sustrasă din afara țării.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că pentru autoutilitara respectivă există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Marea Britanie. Autovehiculul ar fi fost adus în țară de către fiul femeii, în vârstă de 34 de ani. Autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.


În cadrul activității, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Centrul de Cooperarea Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de „tăinuire”.

 

COMMENTS