Bărbat, din Drăgăneşti-Olt, prins cu 109 km/h şi cu permis FALS

HomeEveniment

Bărbat, din Drăgăneşti-Olt, prins cu 109 km/h şi cu permis FALS

  Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost prins în timp ce conducea cu o viteză peste limita legală, iar în urma verificărilor poliţiştilor,

Dosar penal pentru o tânără, din Caracal, prinsă cu articole pirotehnice
VIDEO. Dosar penal pentru mai multe infracţiuni în cazul morţii bărbatului care muncea în balastiera din Fălcoiu
Un bărbat, de 34 de ani, din Dolj, şi-a reclamat fosta iubită că l-a bătut şi i-a furat 16 lei din autoturism
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost prins în timp ce conducea cu o viteză peste limita legală, iar în urma verificărilor poliţiştilor, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova, despre care există suspiciunea că este fals.

Duminică, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, a fost depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 109 km/h, prezentând un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere, existând suspiciunea că permisul de conducere este fals”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0