Bărbat, din Piteşti, găsit mort în casă cu urme de violenţă pe corp

HomeEveniment

Bărbat, din Piteşti, găsit mort în casă cu urme de violenţă pe corp

  Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Piteşti. Fosta soţie a alertat autorităţile, după ce bărbatul nu a m

Tragedie, în Argeş. O fetiţă a fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuinţe din Dărămăneşti
Accident grav în Argeş. Un şofer, în vârstă de 75 de ani, a murit
Accident la Poiana Lacului, cu două autoturisme implicate. Mai multe persoane sunt rănite
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Piteşti. Fosta soţie a alertat autorităţile, după ce bărbatul nu a mai răspuns. Potrivit cercetărilor preliminare, sunt indicii de o moarte violentă. Principalul suspect ar fi chiar fiul său, în vârstă de 16 ani.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în noaptea de 2/3 martie, la ora 03.30,de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș”, transmite IPJ Argeş.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat, de 48 de ani, din Olt, şi-a pus capăt zilelor

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0