Bărbat găsit decedat pe marginea drumului, în comuna Sâmbureşti, din judeţul Olt

HomeEvenimentRecomandate

Bărbat găsit decedat pe marginea drumului, în comuna Sâmbureşti, din judeţul Olt

  Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Piteşti, dar care locuia fără forme legale în comuna Sâmbureşti, din judeţul Olt, a fost găsit deceda

VIDEO. Incendiu în Brebeni. Trei persoane au suferit atac de panică
FOTO. Radare în sistem „cascadă” folosite într-o amplă RAZIE în Olt. 104 permise au fost reţinute
Tragedie la o stână de oi. Şi-a înjunghiat mortal consăteanul în timp ce sacrifica un miel
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Piteşti, dar care locuia fără forme legale în comuna Sâmbureşti, din judeţul Olt, a fost găsit decedat pe marginea drumului, în proximitatea casei. Bărbatul nu prezenta urme de violenţă pe corp.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa au fost sesizați în dimineaţa zieli de 17 ianuarie cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată în proximitatea unei locuințe din comuna Sâmburești, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș.

Trupul bărbatului nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0