Bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece soţia, în Drăgăneşti-Olt, şi-ar fi violat şi fiica în urmă cu doi ani

HomeEvenimentRecomandate

Bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece soţia, în Drăgăneşti-Olt, şi-ar fi violat şi fiica în urmă cu doi ani

  Detalii şocante ies la iveală despre bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Sprîncenata, care în după-amiaza zilei de 29 aprilie şi-a ucis cu

Caz şocant: Şi-a ucis soţia şi fiul cu toporul. Crima, depistată după ce bărbatul a fost implicat într-un accident rutier
O femeie, mamă a trei copii, ucisă de fostul soț cu mai multe lovituri de cuțit
Ca-n vestul sălbatic: Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie din Constanța, a violat-o pe fiica de 20 de ani și l-a omorât pe tatăl acesteia
Distribuie acest articol

Loading

 

Detalii şocante ies la iveală despre bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Sprîncenata, care în după-amiaza zilei de 29 aprilie şi-a ucis cu sânge rece soţia, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. În urmă cu doi ani, acesta şi-ar fi violat şi agresat sexual propria fiică, în vârstă de 14 ani. Fata a sesizat violul în vara anului trecut.

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia, în plină zi, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt, şi-ar fi violat, în urmă cu doi ani, fiica, în timp ce se aflau în Austria. Fata, în vârstă de 14 ani, ar fi semnalat abuzurile în vara anului trecut.

La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată și agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului privind violența domestică, împotriva bărbatului, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu”, transmite IPJ Olt, cu privire la faptele bărbatului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru omor calificat, şi urmează să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0