Bătaie între doi poliţişti după o şicanare în trafic pe o stradă din Slatina. Oamenii legii sunt cercetaţi intern

HomeEvenimentRecomandate

Bătaie între doi poliţişti după o şicanare în trafic pe o stradă din Slatina. Oamenii legii sunt cercetaţi intern

  Doi poliţişti s-au luat la bătaie, după o şicanare în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina. Unul dintre ei, cel care a şi solic

Un bărbat, de 43 de ani, care a încercat să traverseze printre camioanele aflate în coloană în zona PTF Calafat, lovit mortal de un TIR
FOTO. O fată de 16 ani a murit, iar alţi patru tineri au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren. Mecanicul locomotivei este din Olt
Conductă de gaze spartă, în Bascov. Peste 100 de persoane evacuate. Traficul este oprit
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi poliţişti s-au luat la bătaie, după o şicanare în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina. Unul dintre ei, cel care a şi solicitat sprijinul colegilor săi, a ajuns la SJU Slatina. Acum cei doi sunt cercetaţi intern.

Totul s-a petrect duminică, 28 ianuarie, în jurul prânzului. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne”, transmite IPJ Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0