CAO: Joi, 24 noiembrie, se întrerupe apa în mai multe zone din Slatina

HomeActualitate

CAO: Joi, 24 noiembrie, se întrerupe apa în mai multe zone din Slatina

  Compania de Apă Olt anunţă întreruperea serviciului de alimentare cu apă joi, 24 noiembrie, în Slatina, în mai multe zone din oraş. Se va fa

Balş: Avarie la reţeaua de apă în cartierul Teiuş şi pe strada Nicolae Bălcescu
Recomandările Companiei de Apă Olt pentru protejarea instalaţiilor în perioada geroasă
S-a oprit apa pe o stradă, din Slatina, din cauza unei avarii
Distribuie acest articol

Loading

 

Compania de Apă Olt anunţă întreruperea serviciului de alimentare cu apă joi, 24 noiembrie, în Slatina, în mai multe zone din oraş. Se va face trecerea la reţeaua nouă de alimentare cu apă. Serviciul va fi sistat în intervalul orar 9.00-13.00.

Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit, joi, 24 noiembrie, în intervalul orar 9.00-13.00, în zona Aleea Lalelelor – blocurile FA 13, GA 15 ( strada Libertății ), GA 12, GA 13, GA 15 ( strada Primăverii ), GA 27 și GA 28, anunţă Compania de Apă Olt.

Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina execută lucrări de branșare la rețeaua nouă de alimentare cu apă, pentru aceste blocuri, urmând ca, în perioada următoare, să se facă o oprire generală a sistemului de alimentare cu apă, pentru ca toate blocurile din zonă să treacă pe rețeaua nouă.

Compania de Apă Olt a reabilitat rețelele de alimentare cu apă din toată zona, investiție realizată din fonduri proprii.

Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona menționată pot să apară modificări ale turbidității apei.  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Compania de Apă Olt.

CITEŞTE ŞI: Şef serviciu de la Direcţia de Taxe şi Impozite Slatina, mort în urma unui infarct, la doar 40 de ani

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0