CAS Olt pune la dispoziţia asiguraţilor care au solicitat cardul duplicat un număr de Whatsapp

HomeSănătate

CAS Olt pune la dispoziţia asiguraţilor care au solicitat cardul duplicat un număr de Whatsapp

  Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunţă faptul că asiguraţii care au solicitat în perioada 24 februarie-31 august eliberarea cardului de să

Peste 3.000 de olteni şi-au pierdut cardul de sănătate. CAS Olt vine cu detalii despre paşii care trebuie urmaţi pentru a obţine altul
CAS Olt: Ce trebuie să facă asiguraţii care au cardul de sănătate emis, dar nu au intrat în posesia lui
CAS Olt: Ce trebuie făcut dacă aţi pierdut cardul de sănătate
Distribuie acest articol

Loading

 

Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunţă faptul că asiguraţii care au solicitat în perioada 24 februarie-31 august eliberarea cardului de sănătate duplicat pot afla dacă se pot prezenta pentru a-l ridica la numărul de whatsapp: 0728328348.

Cardurile naționale de sănătate duplicat nu se mai distribuie la domiciliul asiguratului, de la data de 14 septembrie 2022, ci se ridică de la sediul Casei de Asigurări de Sănătate.

Asigurații care au depus la CAS Olt cerere pentru eliberarea cardului național de sănătate duplicat în perioada 24 februarie – 31 august 2022, trebuie să se prezinte la sediul casei de asigurări de sănătate pentru a intra în posesia cardului duplicat.

Întrucât nu au fost tipărite toate cardurile duplicat solicitate în perioada februarie august, pentru a veni în sprijinul asiguraților și a evita deplasarea la sediul instituției a asiguraților pentru care nu s-a tipărit cardul duplicat, CAS Olt pune la dispoziția asiguraților  un număr de telefon (0372756690), un număr de whatsaap (0728328348) și o adresă de email (evidenta_asig@casot.ro) unde se pot interesa dacă le-a fost tipărit cardul”, transmite CAS Olt.

Din cele peste 1700 de  carduri duplicat predate Casei de Asigurări de Sănătate Olt, au fost ridicate de către asigurați 250 de carduri duplicat.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0