Chef cu 30 de persoane în Osica de Sus. Petrecăreţii au fost împrăştiaţi de poliţişti

HomeEveniment

Chef cu 30 de persoane în Osica de Sus. Petrecăreţii au fost împrăştiaţi de poliţişti

O petrecere, organizată în curtea unei societăţi comerciale, din Osica de Sus, a fost oprită de poliţişti sâmbătă seara. Cele 30 de persoane care participau la eveniment au fost trimise acasă, în timp ce organizatorul s-a ales cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Trei persoane au ajuns la Spitalul Municipal Caracal, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 64
Şofer prins cu droguri în portbagajul maşinii, în trusa de prim ajutor, pe DN 7
Adolescent, de 16 ani, din Caracal, reţinut pentru furturi din săli de jocuri de noroc. O parte din sumă a fost recuperată
Distribuie acest articol

Loading

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus, în jurul orelor 20:00, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza comunei Osica de Sus, în curtea unei societăți comerciale, se desfășura o petrecere la care participau aproximativ 30 de persoane.

Administratorul societății comerciale, un bărbat de 39 de ani, din localitate, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, persoanele aflate la fața locului fiind dispersate”, transmite IPJ Olt.

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare. Poliţia anunţă că intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1