17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Cine-l vede este rugat să sune la 112. Un cioban, din localitatea Bârza, a plecat cu caprele şi nu a mai revenit

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Un cioban, în vârstă de 41 de ani, este dat dispărut. Bărbatul a plecat cu caprele la păscut pe un izlaz din apropierea casei şi nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați, pe 19 iulie, ora 21.00, de un bărbat, din comuna Bârza, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 19 iulie a.c., în jurul orelor 09:30, PANTAZI MIHAI CĂTĂLIN, de 41 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat cu caprele la păscut pe un izlaz din apropierea domiciliului şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, aproximativ 60-65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochii negrii, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi de culoare neagră, bluză cu mânecă lungă de culoare neagră cu dungi albastre, șapcă de culoare albă și încălțat în pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email