17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Copiii din Slatina care merg în clasa pregătitoare vor primi câte un ghiozdan complet utilat cu rechizite, prin intermediul unui program al primăriei

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Fiecare copil din Slatina care va începe clasa pregătitoare va primi un ghiozdan cu rechizite, potrivit unui program derulat de Primăria Slatina.

Programul ,,Primul meu ghiozdan” , devenit deja tradiţie, va fi implementat şi în acest an. Cum numărul copiilor înscrişi în clasa pregătitoare este mai mare decît cel anunţat iniţial, în cadrul unui proiect de hotărâre al municipalităţii,  suma rezultată din economiile cu organizarea „Fun & Be Safe – Street Food”, va fi alocată acestui program.

„Programul ,,Primul meu ghiozdan” se derulează în unitățile de învățământ de stat din municipiul

Slatina și își propune să aducă puţină bucurie în sufletele copiilor care pășesc în prima etapă importantă a vieții lor. În acest sens, Primăria municipiului Slatina oferă câte un ghiozdan complet echipate cu rechizite, fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare a anului şcolar 2021 – 2022”, se arată în proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Slatinei, Emil Moţ

Fiecare ghiozdan va conţine: o felicitare; un orar; două caiete tip II; două caiete 48 file dictando; două caiete 48 file matematică; un bloc de desen; un set acuarele 12 culori cu pensulă; un set carioci 10 culori; un penar complet echipat ce conţine un stilou cu rezerve, două creioane , o gumă de şters, o ascuţitoare.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email