Copilă de 13 ani, obligată să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi din Slatina în schimbul sumelor de 50 şi 200 de lei

HomeEvenimentRecomandate

Copilă de 13 ani, obligată să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi din Slatina în schimbul sumelor de 50 şi 200 de lei

  O copilă, în vârstă de 13 ani, a fost traficată de mai multe persoane, două dintre ele fiind minore. Unul dintre minori ar fi făcut-o pe fat

FOTO. 24 de poliţişti din cadrul IPJ Olt au fost avansaţi în grad
VIDEO. Tânăr surprins cum fură din coletele pe care le gestiona. Angajatul societăţii de curierat a fost reţinut
12 absolvenţi ai Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au fost repartizaţi în cadrul IPJ Dolj
Distribuie acest articol

Loading

 

O copilă, în vârstă de 13 ani, a fost traficată de mai multe persoane, două dintre ele fiind minore. Unul dintre minori ar fi făcut-o pe fată să se îndrăgostească, iar ulterior a transportat-o în diverse locaţii din Slatina şi o altă comună din judeţ, fiind obligată să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi pentru sume cuprinse între 50 şi 200 de lei. Doi dintre minori au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi au primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Potrivit procurorilor, din cercetări a reieșit că, în  luna noiembrie 2023, una dintre persoanele cercetate ar fi început o relație de prietenie cu o persoană vătămată minoră (în vârstă de 13 ani ) și ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale.

La scurt timp de la debutul relației, persoana cercetată, profitând de sentimentele victimei față de aceasta, precum și de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînțelegeri cu familia) ar fi transportat-o în municipiul Slatina și într-o altă localitate din județul Olt, și ar fi obligat-o, prin exercitarea unor acte de violență fizică și psihică,  să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 200 de lei, pe care și le-ar fi însușit integral.

De asemenea, ar fi realizat mai multe  materiale de tip video și ar fi înfățișat-o pe victima minoră în ipostaze sexuale explicite, pe care le-ar fi stocat în telefonul mobil personal.

Cu privire la cea de-a doua persoană cercetată, din cercetări a reieșit că, în luna noiembrie 2023, ar fi recrutat mai mulți clienți  interesați de  serviciile sexuale prestate contra cost de  persoana vătămată minoră și  ar fi stabilit  detaliile privind locația, data întâlnirii și prețul.

Totodată, ar fi întreținut relații sexuale cu minora și ar fi deținut în telefonul mobil personal imagini cu aceasta în ipostaze sexuale explicite, pe care le-ar fi distribuit unui prieten, folosind același sistem informatic.

Față de celelalte două persoane cercetate s-a reținut că, în luna noiembrie 2023, ar fi întreținut relații sexuale cu victima minoră.

Astfel, la data de 9 decembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea a două persoane minore pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, pornografie infantilă, trafic de minori în formă continuată și complicitate la trafic de minori în formă continuată, iar, față de celelalte două persoane cercetate,  măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor”, transmite IPJ Olt.

Astăzi, 10 decembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0