COVID-19: 627 de morţi în Italia, în ultimele 24 de ore

HomeNațional

COVID-19: 627 de morţi în Italia, în ultimele 24 de ore

Un nou record negativ în Italia. La aproape o lună de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, în peninsulă au fost raportate în ultimele 24 de ore 627 de morți. Este cel mai negru bilanț de până acum. Numărul total al deceselor a depășit pragul de 4.000.

Este cea mai abruptă creștere de la izbucnirea epidemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis: „Nu vor urma 3 zile fără restricții. Dacă situația se va înrăutăți nu voi ezita să declar din nou stare de urgență”
Măsuri extraordinare COVID-19: Ministerul Sănătăţii va sista exportul medicamentelor, dispozitivelor şi echipamentelor medicale de prevenţie a coronavirusului
Incredibil: O farmacie din ţară vindea soluţie de curăţare pe post de spirt

Autoritățile italiene au anunțat vineri seară că numărul total al deceselor este de 4.032, după creșterea cu 627 în numai 24 de ore.

În urma publicării bilanțului de joi, Italia depășise China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus, deși virusul s-a răspândit din țara asiatică.

Miercuri, autoritățile de la Roma au furnizat de asemenea un număr mare de decese într-un interval de 24 de ore: 475 de morți. Pâna astăzi, acesta era cel mai grav bilanț.

sursa: digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0