Crimă în Olt, la Teslui. Şi-a lovit soţia cu un lemn în cap, după care a înjunghiat-o

HomeEvenimentRecomandate

Crimă în Olt, la Teslui. Şi-a lovit soţia cu un lemn în cap, după care a înjunghiat-o

  Crimă în judeţul Olt, în comuna Teslui. Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, şi-a ucis soţia. Femeia, în vârstă de 65 de ani, a fost lovită în

Un bărbat de 55 de ani, din Coteana, la volan fără a poseda permis de conducere
FOTO. Un bărbat, din Balş, le-a dat teroare aseară vecinilor. Omul a aruncat cu tot ce a prins pe geam, avariind mai multe maşini
Drumurile naţionale din judeţul Olt pe care sunt restricţii de circulaţie din cauza temperaturilor ridicate
Distribuie acest articol

Loading

 

Crimă în judeţul Olt, în comuna Teslui. Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, şi-a ucis soţia. Femeia, în vârstă de 65 de ani, a fost lovită în cap cu un lemn, după care a fost înjunghiată.

 

Totul s-a petrecut în seara zilei de 31 martie. Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0