CSM Slatina a învins liderul Ligii a II-a, U. Craiova 1948, într-un amical disputat pe unul dintre terenurile din cadrul Compexului „1 Mai”

HomeSport

CSM Slatina a învins liderul Ligii a II-a, U. Craiova 1948, într-un amical disputat pe unul dintre terenurile din cadrul Compexului „1 Mai”

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în primul amical al iernii disputat în compania liderului Ligii a II-a, U Craiova 1948. Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 75, de către fundaşul central Cristian Preda.

CSM Slatina Under 17, victorie în amicalul cu FC Argeş. Under 19 a cedat la limită
Vediţa Coloneşti susţine cel de-al treilea amical al iernii, cu Real Bradu
Bobi Verdeş, mulţumit după ultimul amical: „Un meci bun, contra unei echipe precupate de joc”
Distribuie acest articol

Loading

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, astăzi, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, primul meci de pregătire înaintea reluării meciurilor oficiale rămase de disputat. Liderul Ligii a II-a, U. Craiova 1948, a fost partenera de joc a grupării slătinene, într-o partidă în care antrenorul Dinu Todoran a rulat întreg lotul aflat la dispoziţie.

După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 0-0, în actul secund, slătinenii au reuşit să puncteze pe tabelă. Fundaşul central, Cristian Preda, a trimis cu capul în poartă o centrare de pe partea dreaptă a lui Daniel Rogoveanu (min. 75).

Până la primul meci oficial, programat pe data de 20 februarie, în compania celor de la CS Mioveni, divizionara secundă slătineană va mai susţine jocuri amicale în compania echipelor Unirea Bascov, Viitorul Târgu Jiu, Pandurii Târgu Jiu şi ACS Filiaşi.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0