CSM Slatina, aviz favorabil privind obţinerea licenţei pentru noul sezon al Ligii a II-a

HomeSport

CSM Slatina, aviz favorabil privind obţinerea licenţei pentru noul sezon al Ligii a II-a

  Echipa de fotbal CSM Slatina a primit aviz favorabil cu privire la obţinerea certificării pentru noul sezon al Ligii a II-a.   Ec

CSM Bucureşti- CSM Slatina va fi transmis, de la ora 18.00, pe TVR 1
Derby oltenesc. CSM Slatina-SCM Craiova, în Sala Polivalentă Bucureşti
Derby la Coloneşti. Vediţa, meci greu cu Flacăra Moreni
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a primit aviz favorabil cu privire la obţinerea certificării pentru noul sezon al Ligii a II-a.

 

Echipa de fotbal CSM Slatina îndeplineşte criteriile pentru participarea în Liga a II-a, documentele depuse de oficialii echipei fiind complete. Anual, formaţiile care şi-au câştigat din punct de vedere sportiv dreptul de a evolua la nivel eşalonului secund, trebuie să facă dovada că pot îndeplini din punct de vedere financiar şi al infrastructurii criteriile de a participa în Liga a II-a.

Analizând documentele prezentate de către club, Comisia de Certificare a îndeplinirii condiţiilor minime de participare în competiţie, în conformitate cu prevederile art.12 din Regulamentul privind condiţiile minime de participare la Campionatul Naţional Liga a II-a, ediţia 2023, a propus acordarea certificatului privind îndeplinirea condiţiilor minime de participare la Campionatul Naţional Liga a II-a, sezonul 2024-2025, Clubului Sportiv Municipal Slatina”, se arată în informarea FRF.

CSM Slatina va da startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a II-a pe data de 17 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0