-3.8 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

CSM Slatina, în faţa primei înfrângeri din actualul sezon. „Fără agresivitate şi atitudinea corectă, nu poţi să joci fotbal”

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Echipa de fotbal CSM Slatina a suferit prima înfrângere din actualul sezon al Ligii a III-a, în această după-amiază, pe Stadionul „1 Mai”, în jocul cu satelitul Universităţii Craiova, scor 0-3. Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, s-a arătat demazăgit de atitudinea jucătorilor săi, care s-au prezentat sub aşteptări, în faţa unei echipe din Bănie cu jucători tineri, dar talentaţi, care au luptat pentru victorie.

CSM Slatina a pierdut cu 3-0 meciul cu Universitatea Craiova II, golurile formaţiei din Bănie fiind marcate de Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, şi David Sala, într-o partidă în care gruparea slătineană nu avea voie să cedeze punctele puse în joc.

Antrenorul formaţiei slătinene, Ovidiu Burcă, nu a înţeles de ce jucătorii săi s-au prezentat sub aşteptări, dată fiind importanţa confruntării.

A fost un meci în care aproape nimic nu a funcţionat, ceea ce am discutat înainte de meci, lucrurile au stat fix invers. Sunt foarte dezamagit, mai ales că mi-aş fi dorit să continuăm seria bună pe care am avut-o, dar v-om analiza foarte bine. Acum, pot să spun că sunt dezamăgit, nu mă aşteptam la aşa ceva. N-am avut agresivitate, n-am avut reacţie, foarte puţine realizări…Fără agresivitate şi atitudinea corectă, nu poţi să joci fotbal. Am întâlnit o echipă a Craiovei cu jucători foarte talentaţi, care au avut atitudine, au alergat…”, a declarat Ovidiu Burcă, imediat după joc.

Întrebat dacă la mijloc a fost vorba despre superficialitate, în condiţiile în care Slatina s-a împiedicat cu echipe din a doua parte a clasamentului, cum ar fi Minerul Costeşti, Sporting Roşiori, iar astăzi Universitatea Craiova II, Ovidiu Burcă a declarat că speră să-i facă să înţeleagă pe jucători că fără atitudinea potrivită, meciurile nu pot fi câştigate.

Rămâne să-i cunosc şi eu în continuare pe jucătorii aceştia, pe care-i antrenez de aproximativ o lună, dar trebuie să înţeleagă că acest club are anumite pretenţii, iar superficialitatea nu trebuie să existe. În momentul în care îţi doreşti să câştigi, să ai rezultate, trebuie antrenament de antrenament, meci de meci, să joci cu aceeaşi atitudine, aceeaşi agresivitate şi cu aceeaşi dăruire. O să analizez foarte bine, totul este încă la cald, n-aş vrea să folosesc nişte cuvinte dure, dar poate să fie şi vorba de superficialitate”, a mai spus Burcă.

Pentru CSM Slatina urmează alte două meciuri pe teren propriu. Vineri, în cadrul primei etape a returului, va primi vizita celor de la Flacăra Horezu, urmând ca peste două săptămâni, tot pe teren propriu, să întâlnească Sporting Roşiori, pentru a în etapa a III-a a returului să se deplaseze la Minerul Costeşti.

„Îmi doresc, în meciurile care urmează ca echipa să aibă reacţie, să îi fac să înţeleagă că la cum s-au prezentat astăzi este inacceptabil, din punctul meu de vedere. Trebuie să abordăm meciurile pe care le mai avem de disputat, din acest an, într-o altă manieră”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email